Prima agenţie de copywriting din România
Random header image... Refresh for more!

Am scris despre LED-uri

Da, beculeţele acelea mici din radiouri şi casetofoane care între timp au crescut, s-au făcut mari şi au cucerit toate industriile.

Ce am învăţat?

Tehnologia s-a dezvoltat puternic în ultimii ani. LED-urile sunt folosite acum pe străzi, chiar şi pentru iluminatul public, sprijină la greu industria auto (faruri cu led-uri? Cine se gandea acum câteva zeci de ani?) sau iluminează clădiri de birouri.

Sunt foarte rentabile. Pe termen scurt implică o investiţie mai mare decât cea pentru becurile incandescente, dar pe termen lung sunt cu siguranţă rentabile:

  • pentru buzunar; Consumul scade şi cu 90% faţă de consumul unui bec incandescent şi costurile de mentenanţă sunt drastic reduse. Schimbi mai rar, mult mai rar, un bec. Altfel spus, bancurile cu cei 5 poliţişti care schimbă un bec trebuie revizuite radical.
  • pentru mediu; Un LED funcţionează zeci de ani şi este 98% reciclabil –  nu glumim, şi nouă ni s-a părut mult dar aşa este –  prin urmare, mai puţine becuri aruncate, mai puţină poluare ca să nu mai vorbim de emisiile de CO2 reduse drastic printr-un consum mai mic de energie.

Lista de avantaje este ceva mai lungă şi evident, am învăţat şi multe “tehnicalităţi” dar nu este cazul sa vă plictisim aici cu ele.

Ce ne-a plăcut însă cel mai mult:  cât de fain poţi integra LED-urile într-un anumit design interior.

Totul e la alegere: forma spoturilor, tipurile de lumină (caldă, rece, culori variate), intensitatea becurilor. Becul cu LED nu mai este un simplu LED (mic şi roşu sau verde), este un element de design. Arhitecţii probabil vor iubi această tehnologie. Câteva idei găsiţi pe greenlight-concept.ro.

Mai multe despre tehnologia LED puteţi găsi aici.

Asa că, înainte de a schimba becul, înainte de a proiecta iluminatul în noua locuinţă sau cu ocazia următoarei renovări, luaţi în calcul şi tehnologia LED. Cu siguranţă veţi fi invidiaţi.

Iar pentru birou, luaţi în calcul schimbarea întregii instalaţii de lumină. În câteva luni veţi amortiza investiţia iar apoi factura va fi cu mult mai puţine cifre. Pentru o soluţie completă, vă recomandăm cu drag greenlight-concept.ro.

  • Share/Bookmark

1 comentariu

1 StafidutZ { 01.16.13 at 11:17 am }

Led-urile sunt cele mai recomandate acum, consum, durata de viata mai buna… plus multe alte avantaje.

Comenteaza

Test Anti-Spam: